Zupa Ziemniaczana Po Włosku
Zupa ziemniaczana w stylu włoskim to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Dobrze sprawdza się jako zupa. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Po Włosku, Zupa Z Soczewicy Po Włosku, oraz Zupa Cebulowa Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta. Do cebuli dodać wodę, ziemniaki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde.
Wyjąć z ognia i delikatnie rozbić jajka do zupy; uważaj, aby nie rozbić jaj.
Umieścić na małym ogniu, aż białka jaj są gotowane. Lekko ostudzić przed podaniem.