Zupa Ziemniaczana Po Włosku

Zupa Ziemniaczana Po Włosku
Zupa ziemniaczana w stylu włoskim to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, sól i pieprz, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Dobrze sprawdza się jako zupa. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Po Włosku, Zupa Z Soczewicy Po Włosku, oraz Zupa Cebulowa Po Włosku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta. Do cebuli dodać wodę, ziemniaki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Wyjąć z ognia i delikatnie rozbić jajka do zupy; uważaj, aby nie rozbić jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
4
Umieścić na małym ogniu, aż białka jaj są gotowane. Lekko ostudzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn