Zupa ziemniaczana, Cheddar i szczypiorek

Ziemniaki, Cheddar i zupa ze szczypiorku mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 373 kalorie, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, ciężką śmietanę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa ziemniaczana, Cheddar i szczypiorek, Śmietana, Cheddar i wafle ziemniaczane ze szczypiorkiem, oraz Skinny szczypiorek i Cheddar słodkie placki ziemniaczane.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i 1 szklankę wywaru w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokościach przez 2 godziny, lub aż ziemniaki będą po prostu miękkie.
Przenieść dwie trzecie ziemniaków do robota kuchennego lub blendera, wraz z płynem do gotowania.
Dodać czosnek. Blend do pożądanej konsystencji: blender daje gładką konsystencję, Robot kuchenny szorstką, rustykalną konsystencję.
Przecier ziemniaczany włożyć do wolnej kuchenki i wymieszać z rozdrobnionym serem, pozostałym 2/3 szklanki wywaru i szczypiorkiem. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 30 minut, lub aż zupa jest dobrze ogrzana.
Dodać bulion lub wodę, jeśli zupa jest zbyt gęsta. Rozbij całe plastry ziemniaków widelcem, aby uzyskać teksturę, która Ci odpowiada. Doprawić solą i pieprzem. Śmietanę wymieszać tuż przed podaniem.
Chochlę wrzucić do miski do zupy, posypać pokruszonym serem i od razu podawać.
Dla południowo-zachodniej wersji tej zupy, użyj kolendry zamiast szczypiorku i dodaj 1 (4-uncja) może posiekane pieczone zielone chiles i 1 łyżeczka każdy mielony kminek i kolendra.
Ten przepis został pierwotnie przygotowany w owalnej, 5-litrowej powolnej kuchence.
Dodaj notatki moje notatki