Zupa ze świeżych wiśni z sorbetem cytrynowym
Świeża zupa wiśniowa z sorbetem cytrynowym może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, brązowy cukier, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Wiśniowa Z Cytrynowym Tymiankiem I Wanilią, Sorbet Truskawkowy, Słodko-gorzki Sorbet czekoladowo-wiśniowy z kompot ze świeżych wiśni, oraz Świeża Ricotta, Wiśnia I Skórka Cytrynowa Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotuj wiśnie, wino, wodę i brązowy cukier. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Pozostawić do ostygnięcia na 15 minut, a następnie przekazać wiśnie przez młyn żywności wyposażony w drobny dysk do szklanej misce lub puree w robocie kuchennym. Przykryć zupę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Do zupy wiśniowej dodać śmietanę, sok z cytryny i ekstrakt z migdałów i ubijać na gładką masę. Wrzucić zupę do miseczek i polać sorbetem cytrynowym.
Udekoruj każdą miskę gałązką mięty i natychmiast podawaj.