Zupa Ze Świeżych Pomidorów Au Gratin

Zupa Ze Świeżych Pomidorów Au Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Fresh-zupa pomidorowa Au Gratin spróbować. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz po przekątnej chleb, ząbek czosnku, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fresh Tomato Au Gratin, Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Zupa Ze Świeżych Pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować zupę, rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj pomidora; gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu 10 minut. Odsłaniać; gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 2 filiżanek (około 25 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Umieścić mieszaninę pomidorów w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połącz mieszaninę pomidorów, mleko, sól, i pieprz na patelni, i gotować mieszaninę na średnim ogniu 2 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Aby przygotować grzanki, natrzyj pokrojone boki czosnku po obu stronach każdej kromki chleba; połóż chleb na blasze do pieczenia. Broil 30 sekund z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Każdy kawałek pokroić na pół w poprzek.
9
Umieść 1 szklankę zupy w każdej z 4 miseczek żaroodpornych; każdą porcję uzupełnij 1 grzanką i 2 łyżkami sera. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn