Zupa Ze Świeżych Pomidorów Au Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Fresh-zupa pomidorowa Au Gratin spróbować. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz po przekątnej chleb, ząbek czosnku, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fresh Tomato Au Gratin, Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Zupa Ze Świeżych Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, rozpuść masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodaj pomidora; gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu 10 minut. Odsłaniać; gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 2 filiżanek (około 25 minut), mieszając od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę pomidorów w blenderze i proces, aż będzie gładka.
Połącz mieszaninę pomidorów, mleko, sól, i pieprz na patelni, i gotować mieszaninę na średnim ogniu 2 minut lub do ogrzania.
Aby przygotować grzanki, natrzyj pokrojone boki czosnku po obu stronach każdej kromki chleba; połóż chleb na blasze do pieczenia. Broil 30 sekund z każdej strony lub do tosty.
Każdy kawałek pokroić na pół w poprzek.
Umieść 1 szklankę zupy w każdej z 4 miseczek żaroodpornych; każdą porcję uzupełnij 1 grzanką i 2 łyżkami sera. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.