Zupa ze słodkich ziemniaków z grzankami Pancetta-rozmaryn

Need a zupa bezglutenowa? Zupa ze słodkich ziemniaków z grzankami Pancetta-rozmaryn może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wody, soli, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ziemniaczano-orzechowa z grzankami z szynki, Pieczona zupa marchewkowa z grzankami pancetta, oraz Zupa ziemniaczana Yukon Gold z oliwą ze szczypiorku, redukcją buraków i grzankami Confit ze słodkiego czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pancetta w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj słodkie ziemniaki i następne 4 składniki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Umieść 3 filiżanki zupy w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Do dużej miski wlać zmiksowaną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą zupą. Wymieszaj zupę, aby zmiksować. Zupa z kadzi równomiernie na 6 miseczek; posypać grzankami z pancetty i rozmarynu.