Zupa Z Łososia

Zupa Z Łososia
Zupa z łososia to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 546 kalorii, 34g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, płatków czerwonej papryki, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z łososia z ikrą, koperkiem i ziemniakami, Zupa Z Łososia, oraz Zupa Z Łososia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala, a następnie gotować w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Boczek gotować w ciężkim garnku 5-quart na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z garnka, następnie gotować szalotki, kukurydza, czosnek, tymianek, liść laurowy, i czerwone płatki pieprzu w tłuszczu w garnku na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać mleko i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, następnie dodać ziemniaki, łosoś, boczek, sól i pieprz i gotować, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż łosoś jest po prostu gotowane przez i zaczyna się rozpadać podczas mieszania, 5 do 8 minut. Wymieszaj sok z cytryny, sól i pieprz do smaku. Przed podaniem należy wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
łosośłosoś
BoczekBoczek
KremKrem
MlekoMleko
SólSól

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn