Zupa z ziemniaków, porów i wędzonego boczku Rachel Allen

Zupa z ziemniaków, porów i wędzonego boczku Rachel Allen
Need a zupa bezglutenowa? Zupa ziemniaczana, Por i wędzony bekon Rachel Allen może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ziemniaki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Irlandzki gulasz Rachel Allen, Brązowy chleb sodowy Rachel Allen, oraz Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu, dodać boczek, i smażyć przez około 1 minutę, lub aż chrupiące i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Zmniejszyć ogień trochę i dodać masło do oleju na patelni. Po rozpuszczeniu dodać cebulę, por i ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i gotować delikatnie przez 8 do 10 minut bez brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4
Wlać bulion i gotować delikatnie przez 5 minut, lub aż ziemniaki są całkowicie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Tymczasem, zrobić pesto pietruszki. Wyrzucić łodygi z pietruszki i umieścić liście w misce z czosnkiem, orzeszkami pinii, parmezanem i oliwą z oliwek. Za pomocą ręcznego blendera przecier do dość gładkiej pasty, dodając w razie potrzeby nieco więcej oleju, aby uzyskać gęstą, ale mżącą konsystencję. Ewentualnie zmiażdżyć natkę pietruszki, czosnek i orzeszki piniowe za pomocą moździerza i tłuczkiem i wymieszać z parmezanem i oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
6
Przecier zupę do uzyskania gładkości w blenderze lub za pomocą ręcznego blendera. Powrót na patelnię i wymieszać wszystko oprócz 1 łyżki zarezerwowanych kawałków boczku. Sprawdź przyprawę, regulując w razie potrzeby i podgrzewaj jeszcze minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Namoczone Wióry DrzewneNamoczone Wióry Drzewne
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
7
Zupę wrzucić do ciepłych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala6 Dużych Ziemniaków, Obranych I Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
ChochlaChochla
8
Skropić pesto pietruszki i rozsypać pozostałe kawałki boczku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn