Wędzone-kiełbasa, kapusta, i zupa ziemniaczana może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 529 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka tymianku, soli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z wędzonej kiełbasy i kapusty, Zupa z wędzonej kiełbasy, kapusty i owsa, oraz Zupa kapuściana z wędzoną kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj kapustę, ziemniaki, wodę, bulion, liść laurowy, tymianek i sól do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta i ziemniaki są miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Rekomendacja win: Portugalia, choć słusznie słynie z portów i Madeiras, jest również doskonałym źródłem doskonałych wartości w solidnych, wytrawnych winach czerwonych. Ziemiste, pikantne bogactwo tych czerwonych jest idealne do rustykalnych potraw, takich jak ten. Poproś o jeden w lokalnym sklepie z winami.