Zupa z wołowiną i makaronem
Zupa wołowa z makaronem może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 55 centów za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 209 kalorii , 5 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Mieszanka warzyw, soku V8 i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem Spoonacular 50% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Oriental Beef Noodle Soup , Vietnamese Beef-Noodle Soup With Asian Greens, Okay Vietnamese/japanese i Zomppa's Spicy Beef Noodle Soup .
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedź. Wymieszaj z sokiem V8, mieszanką zupy, zawartością opakowania przyprawy do makaronu i mieszanką warzyw.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 6 minut lub do miękkości warzyw. Ponownie doprowadzić do wrzenia; dodać makaron. Gotować przez 3 minuty lub do miękkości makaronu.