Zupa z trawy cytrynowej i imbiru z jajkiem z tęczowym boczkiem

Zupa z trawy cytrynowej i imbiru z cebulką tęczy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać cienką tęczową chard, czosnek, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z trawy cytrynowej i imbiru z jajkiem z tęczowym boczkiem, Zupa Z Białej Fasoli I Tęczowego Bulionu, oraz Zupa Tortilla z kurczaka z tęczowym boczkiem, awokado i kolendrą.
Instrukcje
W rondlu dodaj bulion, wodę, trawę cytrynową, czosnek, pieprz chile i kilka centymetrów grubo pokrojonego imbiru. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, aby gotować i przykryć, namaczając smak do bulionu przez 5 do 6 minut. Odcedzić bulion lub odtłuścić aromaty łyżką szczelinową. Zmniejszyć ogień do niskiego i pokroić 1-calowy obrany imbir w cienkie zapałki i wymieszać z przezroczystym bulionem. Ubić jajka, a następnie powoli zawirować do bulionu, aby utworzyć wstążki jaj.
Dodaj szalotki i więdną w chard.
Zdjąć z ognia i natychmiast podawać w miseczkach.