Zupa z słodkich ziemniaków, kukurydzy i kiełbasy Andouille
Słodki ziemniak, kukurydza, Andouille kiełbasa zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, przyprawę cajun, kukurydzę z kernela i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Batat i Por z kiełbasą Andouille, Kiełbasa Andouille Placki Kukurydziane, oraz Kiełbasa Andouille i farsz do chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych na patelni na średnim ogniu. Kiełbasa andouille sezon z przyprawą Cajun; gotować w gorącym oleju, aż rumiane, o 5 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu z patelni. Odstaw kiełbasę na bok.
Rozgrzać bulion warzywny w rondlu na średnim ogniu do ogrzania; dodać słodkie ziemniaki i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół. Kiełbasę i kukurydzę wymieszać do bulionu ze słodkimi ziemniakami. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i podawać natychmiast.