Zupa z szynki i fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14898 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz Kości szynki, szynka, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać cebulę, marchew i seler i gotować do miękkości, około 7-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodaj bulion, białą fasolę i kości szynki, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i niech gotować, pokryte, aż fasola będzie miękka, o 1-2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Biała
Kość Szynkowa
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Usuń kość lub szynkę, a jeśli używasz szynki, usuń z nich mięso i pokrój w kostkę lub rozdrobnij.Ewentualnie przecier część lub całość zupy blenderem, dodać szynkę i doprawić solą, pieprzem i cayenne do smaku.