Zupa Z Szynki

Zupa Z Szynki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zupę z szynki Kości spróbować. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Mieszanka cebuli, papryka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1927 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, Zupa Z Szynki, oraz Crockpot Ham Bone Soup.

Instrukcje

1
Umieść kości szynki, cebula, pomidory, fasola, ziemniaki, i zielony pieprz do 3 quart lub większej powolnej kuchence. Kostki bulionowe rozpuścić w wodzie i wlać do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Przykryć i gotować na wysokim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować przez 5 do 6 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia90
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn