Zupa Z Soczewicy Po Włosku

Zupa Z Soczewicy Po Włosku
Włoska zupa z soczewicy zajmuje około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka granulek bulionu wołowego, brązowego cukru, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Włoska Zupa Z Soczewicy, Włoska Zupa Z Soczewicy, oraz Włoska Zupa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę, seler i marchewkę na oleju, aż będą prawie miękkie. Dodaj wodę, soczewicę, pietruszkę, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do miękkości soczewicy, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj koncentrat pomidorowy, ocet, brązowy cukier i sól; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posyp każdą porcję serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn