Zupa Z Soczewicy Po Włosku

Zupa Z Soczewicy Po Włosku
Włoska zupa z soczewicy zajmuje około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka granulek bulionu wołowego, brązowego cukru, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Włoska Zupa Z Soczewicy, Włoska Zupa Z Soczewicy, oraz Włoska Zupa Z Soczewicy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę, seler i marchewkę na oleju, aż będą prawie miękkie. Dodaj wodę, soczewicę, pietruszkę, bulion i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do miękkości soczewicy, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
SoczewicaSoczewica
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj koncentrat pomidorowy, ocet, brązowy cukier i sól; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
RamięRamię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Posyp każdą porcję serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn