Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy i czosnku z kiełbasą. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.95 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz liść laurowy, wino, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa z soczewicy z kiełbasą, boczkiem i czosnkiem, Cassoulet Z Kiełbasą Z Soczewicy I Czosnku, oraz Cassoulet z kiełbasą z soczewicy i czosnku.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać kiełbasę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zacznie brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodaj marchew, czosnek, cebula, koper włoski i liść laurowy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać wino i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż patelnia jest prawie sucha, o 5 protokół. Wymieszać soczewicę, bulion i wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka, 1 godzinę. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Soczewica
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Rozmaryn wymieszać z zupą i doprawić solą i pieprzem. Chochla do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Chochla
6
Posypać serem, następnie skropić oliwą z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina