Zupa z przegrzebka i kukurydzy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz por, pół na pół, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Zupa z przegrzebków i kukurydzy, Zupa z przegrzebków, kukurydzy i boczku, oraz Zupa Z Przegrzebków.
Instrukcje
1
Połącz ziemniaki i wodę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
3 łyżki masła rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodaj przegrzebki, sól, pieprz czarny, i pieprz czerwony, w razie potrzeby; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(duża Tuba)
7
Do każdej porcji, w razie potrzeby, wymieszać kawałek masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Podawać natychmiast.
9
Uwaga na wino: "spróbuj sherry Puerto Fino by Lustau ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
z Hiszpanii. Zupa może być trudna. Często nie jest dobrze sparowany z żadnym winem z powodu niekompatybilnych smaków. Jest to ryzyko, które podejmę tutaj, ponieważ w pewnym momencie nie byłem przyzwyczajony do sherry i jej godnych podziwu cech, dopóki nie miałem takich, które naprawdę mnie zachwyciły. Sama Sherry może być surowa dla tych, którzy nie wiedzą, czego się spodziewać, ale otwarci goście oczekują olśniewających smaków od miodu i brzoskwiń po smołę i róże."--Franklin Ferguson, dyrektor ds. wina i kierownik baru, Citrine restaurant, Los Angeles, CA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.