Zupa z piernika marchewkowo-pasternakowego
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna, Cała 30 i wegetariańska? Piernikowa zupa z marchewki i pasternaku może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka marchwi, pół na pół, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Zupa Z Pasternaku Piernikowego I Pora, Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, oraz Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi.
Instrukcje
Podsmażyć seler i cebulę na gorącym oleju w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 10 do 15 minut lub do miękkości.
Dodać imbir i gotować 5 protokół.
Dodaj marchew, pasternak i rosół z kurczaka do holenderskiego piekarnika; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż marchew i pasternak są miękkie.
Wyjąć z ognia; lekko ostudzić (około 5 do 10 minut).
Mieszanka procesowa, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Powrót czysty do holenderskiego pieca. Wymieszać w pół na pół, sól, pieprz, i, w razie potrzeby, ziele angielskie i gałka muszkatołowa; dusić, mieszając od czasu do czasu, na małym ogniu 10 minut lub aż do dokładnie ogrzane.