Zupa z pieczonych ziemniaków i boczku
Zupa z pieczonych ziemniaków i boczków to bezglutenowe przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo niedroga zupa dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz boczek, ząbki czosnku, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Zupa ziemniaczana z boczkiem, Zupa ziemniaczana z boczkiem, oraz Zupa Z Pieczonych Ziemniaków I Boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić. Ziemniaki częściowo rozgnieść, w tym skórki, maserem ziemniaczanym; odstawić.
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do boczku kapie na patelni; smażyć 5 minut.
Dodaj sól, czosnek, i liść laurowy; smażyć 2 protokół.
Dodać ziemniaki, mleko, pieprz i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. W razie potrzeby wymieszać natkę pietruszki. Najlepsze indywidualne porcje z boczkiem, zieloną cebulą i serem.