Zupa Z Pieczonych Ziemniaków V

Zupa Z Pieczonych Ziemniaków V
Zupa z pieczonych ziemniaków V wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 944 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mąkę, mielony pieprz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Zupa Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Zupa Z Pieczonych Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki ukłuć widelcem i gotować w kuchence mikrofalowej, 3 lub 4 na raz, i czerpać mięso (podczas gdy inni gotują).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać z mąką i gotować około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
Ubijaj mleko, trochę na raz, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszaj ziemniaki, sól, pieprz, 1/3 szklanki boczku, 2 łyżki zielonej cebuli i większość sera. Gotować do całkowitego ogrzania. Wymieszać z kwaśną śmietaną i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Podawać z pozostałym boczkiem, cebulą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn