Zupa z pieczonych grzybów i dzikiego ryżu

Zupa z pieczonych grzybów i dzikiego ryżu może być tylko zupą, której szukasz. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Mieszanka wyśmienitych mieszanek grzybów, oliwy z oliwek, selera naciowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Zupa Z Grzybami I Dzikim Ryżem, Grzybowa Zupa Ryżowa, oraz Zupa Ryżowo-Grzybowa Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i mieszankę selera; gotować 6 do 7 minut lub aż warzywa są rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Podczas gdy mieszanka grzybowa gotuje, przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Rozpakuj ser; posiekaj na kawałki wielkości kęsa.
Dodać mleko, ser, tymianek, pieprz i sól do mieszaniny grzybów, dobrze mieszając; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 3 minuty lub aż ser topi się i zupa zgęstnieje. Wymieszać z ryżem. Gotować 1 minutę lub do ogrzania.