Zupa z pieczonych bakłażanów Daniela Pattersona

Zupa z pieczonych bakłażanów Daniela Pattersona
Danielu Pattersonowi pieczona zupa z bakłażana może być tylko zupą, której szukasz. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona kolendry, jadalne kwiaty, ocet sherry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kapustne Daniela Pattersona z mniszkiem-Zielonym winegretem, Daniel Plan Zupa Warzywna Z Soczewicy Kurczak Kiełbasa, oraz Zupa Z Pieczonych Bakłażanów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do pieczenia i zorganizować stojak w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Bakłażany ułożyć na dużej patelni, skropić 2 łyżkami odmierzonej oliwy i doprawić solą. Broil, obracając od czasu do czasu, aż skóra bakłażanów zwęglone i miąższ zmiękł, aż upada, o 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia.W międzyczasie umieść kolendrę i nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu i tostuj, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pachną, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
Zdjąć patelnię z ognia i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przyprawy przekładamy do młynka do przypraw lub moździerza, tłuczemy i grubo mielimy; odstawiamy.Gdy bakłażany są wystarczająco chłodne, aby obsługiwać, podziel je na pół wzdłuż. Miąższ wyjąć dużą łyżką i umieścić w dużym rondlu z ciasną pokrywką. (Odrzuć łodygi i skórę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj tyle bulionu warzywnego do rondla, aby po prostu przykryć miąższ bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać zmielone przyprawy i płatki czerwonej papryki i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PrzyprawyPrzyprawy
8
Rondel umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki stopić i bakłażan jest całkowicie rozpada, o 25 do 30 protokół.Gdy zupa jest gotowa, przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BakłażanBakłażan
ZupaZupa
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Przełóż zupę do drugiej dużej miski. Ustaw miskę z zupą w niej nad łaźnią z lodem i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przykryć zupę i schłodzić w lodówce, aż do całkowitego wystygnięcia.Gdy zupa jest zimna, przecier w blenderze w partiach, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wlać zmiksowaną zupę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać 3 łyżki soku z cytryny, ocet sherry i 2 łyżki pozostałej oliwy z oliwek i ubić do połączenia. Smak i doprawić solą, pieprzem i dodatkową oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i octem w razie potrzeby. Wróć do lodówki, aż będziesz gotowy do podania.Doprowadzić średni rondel z mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Dodać fasolę Romano i blanszować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
13
Odcedzić w durszlaku i odstawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić fasolę w poprzek na przekątnej na 1/2-calowe kawałki i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Podgrzać patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż do palenia, około 10 minut. W międzyczasie umieścić papryki Padrón w średniej misce, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i wrzucić do połączenia. Gdy patelnia jest gorąca, dodać paprykę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż zaczną char i blister, o 6 do 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Przełożyć na deskę do krojenia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, przyciąć łodygi, grubo posiekać paprykę i dodać do miski z fasolą.Przyciąć miąższ i biały rdzeń zakonserwowanej cytryny i wyrzucić. Drobno posiekać pozostałą skórkę i dodać ją do miski z fasolą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
PaprykaPapryka
FasolaFasola
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Dodać cukinię, pomidory, i portulaka. Porwij fioletową bazylię na kawałki wielkości ugryzienia, dodaj ją do miski i delikatnie wrzuć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Skropić pozostałymi 2 łyżkami soku z cytryny i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Smak i doprawić dodatkową solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek jako needed.To podawać, kadzi zupę do szerokich, płytkich misek do serwowania. Mieszankę warzywną przełożyć na zupę i wymieszać z jadalnymi kwiatami i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwiaty JadalneKwiaty Jadalne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia81
Magazyn