Zupa Z Pieczonej Papryki Faszerowanej
Jeśli masz około 1 godzina i 55 minut do spędzenia w kuchni faszerowana zupa z pieczonej papryki może być spektakularna bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 16 porcji z 196 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pomidory, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Z Nadziewanej Papryki, Zupa Z Nadziewanej Papryki, oraz Zupa Z Nadziewanej Papryki dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku lub garnku gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj wodę, kostki bulionowe, pomidory, ryż i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować pod przykryciem przez 1 godzinę.
Dodaj paprykę; gotuj bez przykrycia przez 10-15 minut lub tylko do miękkości.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.