Zupa Z Pieczonego Kalafiora

Zupa Z Pieczonego Kalafiora
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Pieczona zupa kalafior może być ogromny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 138 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, czosnku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa Z Pieczonego Kalafiora, Zupa Z Pieczonego Kalafiora, oraz Zupa Z Pieczonego Kalafiora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść różyczki kalafiora w dużej misce lekko osolonej wody; odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dobrze spuścić i ułożyć na arkuszu ciężkiej folii aluminiowej na blasze do pieczenia. Spryskać oliwą z oliwek spray gotowania równomiernie na kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
KalafiorKalafior
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Dusić kalafior aż rumiane, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
5
W międzyczasie rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku do zupy i gotować cebulę, aż będzie przezroczysta, około 5 minut; wymieszać czosnek i pieczony kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wlać wodę, doprawić solą i czarnym pieprzem, i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Zmiksuj zupę w garnku za pomocą miksera ręcznego do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn