Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty

Zapomnij o wychodzeniu na miasto i zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na europejskie jedzenie. Spróbuj przygotować w domu zupę z peklowanej wołowiny i kapusty. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 391 kalorii . Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . ul. Dzięki temu przepisowi dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup cebulę, seler, złote ziemniaki z Yukon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 69% . Spróbuj Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty , Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty oraz Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Zmiel cebulę, seler i marchewkę w robocie kuchennym, aż uzyskasz kawałki wielkości groszku. Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę, seler i marchewkę oraz ziele angielskie i smaż, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, około 5 minut.
Dodaj pomidory do robota kuchennego i pulsuj, aż zostaną drobno posiekane.
Przełożyć pomidory do garnka, dodać bulion wołowy, kapustę, ziemniaki, kaszę jęczmienną i 4 szklanki wody; Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryj, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki i jęczmień będą miękkie, około 20 minut. Wymieszaj peklowaną wołowinę i dopraw solą i pieprzem.