Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty

Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty
Peklowana wołowina z kapustą może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. To danie główne ma 380 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marchew, cebulę, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Z Kapusty I Peklowanej Wołowiny, Zupa z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zupa Z Kapusty Peklowanej Wołowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse cebulę, seler i marchew w robocie kuchennym, aż będą kawałki wielkości grochu. Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać posiekaną cebulę, seler i marchew oraz ziele angielskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory do malaksera i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Przełożyć pomidory do garnka i dodać bulion wołowy, kapustę, ziemniaki, jęczmień i 4 szklanki wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odsłonić, zmniejszyć ogień do średnio niski i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki i jęczmień są miękkie, o 20 protokół. Wymieszać z peklowaną wołowiną i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn