Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z ostryg i karczochów. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 4G białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 1,03 zł za porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Zupa z ostryg i karczochów, Krem z karczocha i zupa z topinamburu, oraz Zupa Krem Ostryg dla podobnych receptur.
Podsmażyć cebulę i seler do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wlać bulion z kurczaka i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
4
Dodaj karczochy i ostrygi, i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut. Na koniec mieszamy śmietanę i pół na pół śmietanę. Gotować do ogrzania, ale nie gotować, o 15 protokół.