Zupa z makaronem z wołowiną i anyżem gwiazdkowym
Wołowina i anyż zupa z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 781 kalorii, 32G białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.48 za porcję. Jeśli masz bulion wołowy, sos sojowy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z marchwi i anyżu gwiazdkowego, Zupa marchewkowa z anyżem gwiazdkowym, oraz Kremowa Zupa Marchewkowa Z Anyżem Gwiazdkowym.
Instrukcje
W średniej misce połącz żeberka z sosem sojowym, imbirem, czosnkiem, chiles i anyżem gwiazdkowym. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia, mieszając od czasu do czasu.
W 8-qt. garnek z pokrywką żaroodporną, rozgrzać olej na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Podnieś żeberka z marynaty (Zapisz marynaty) i brązowy ze wszystkich stron, 4 do 6 minut w sumie.
Dodaj marynatę, bulion i 2 szklanki wody. Przykryć garnek; doprowadzić do wrzenia. Gotować w piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, około 3 godzin.
Usunąć kości z żeber i wyrzucić.
Pokrój większe żeberka na kawałki, aby uzyskać 4 równe porcje. Usuń nadmiar tłuszczu z powierzchni bulionu, jeśli chcesz. Powrót mięsa do bulionu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj bok choy; odstawić, pokryte, kilka minut więdną.
W międzyczasie, przynieś 2-qt. garnek wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj do miękkości, około 3 minut na świeże i 8 minut na suszone.
Makaron odsączyć, ale nie spłukać. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 miseczki. Top z kawałków żeber i bok choy, dzieląc równomiernie, i Chochla o 1 1/2 szklanki bulionu do każdej miski.
Dodać do przodu: po ugotowaniu żeberek (przez krok 3), schłodzić przez noc i do 2 dni do przodu.
Usunąć tłuszcz stały na wierzchu. Zgodnie z Instrukcją w kroku 4 usuń kości i pokrój mięso na kawałki. Podgrzej mięso w bulionie na średnim ogniu, dodaj bok choy i przejdź do kroku