Zupa z makaronem z kurczaka pieczonego z chryzantemą
Pieczony rosół z makaronem z chryzantemą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 721 kalorii, 41g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu sojowego, zakupiony pieczony kurczak, anyż Gwiaździsty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Makaronem Z Chińskiej Pieczonej Kaczki, Zupa Z Makaronem Z Makaronem, oraz Rosół Z Makaronem.
Instrukcje
Wymieszać anyż w dużym dużym rondlu na średnim ogniu, aż nieco ciemniejszy, pomarszczony wyglądający i pachnący, o 8 protokół.
Dodaj 3 szklanki wody i imbiru; dusić 15 protokół.
Dodaj bulion, sos sojowy i cukier; dusić 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wymieszaj olej i czosnek na małej patelni na małym ogniu, aż czosnek będzie ostry i złoty, o 8 protokół. Odstawić olej czosnkowy na bok.
Blanszować chryzantemę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż tylko zwiędną, około 5 sekund. Za pomocą Sitka przenieś zielenie na durszlak. Spłukać zimną wodą i odsączyć. Powrót wody w garnku do wrzenia.
Dodaj makaron i gotować, aż tylko miękkie, ale nadal twarde do gryźć, często mieszając, o 3 protokół.
Odcedzić; przenieść do dużej miski.
Wymieszać w 1 łyżce oleju czosnkowego. Za pomocą nożyc kuchennych, pokroić makaron poprzecznie w kilku miejscach.
Podgrzewaj kurczaka w kuchence mikrofalowej w 10-sekundowych odstępach przy niskim ustawieniu, aż do ogrzania. Podziel makaron między 4 miski zupy; top każdy z 1/4 chryzantemy, kurczaka i cebuli. Chochla 2 szklanki mieszanki bulionu do każdej miski.
Skropić olejem czosnkowym.
Podawać, przechodząc czerwone chiles oddzielnie.