Zupa Z Makaronem Chińskim

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chińskiej zupy z makaronem. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 173 kalorie, 16G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką grzyby, pierś z kurczaka, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to raczej tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Chińska Zupa Z Makaronem Jajecznym, Chińska Zupa Z Kurczakiem I Makaronem, oraz Chińska Zupa Z Makaronem Szklanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion z kurczaka zagotować w średnim rondlu.
Dodać marchewkę i kolejne 3 składniki; gotować, uncovered, 2 protokół.
Wermiszel rozbić na kawałki; dodać wermiszel i kurczaka do mieszaniny bulionu. Gotować na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Obrać i devein krewetki; posiekać krewetki.
Dodaj krewetki i groszek śnieżny do mieszanki bulionu. Gotować 3 do 5 minut lub aż krewetki zmieni kolor na różowy. Wymieszać z sosem sojowym.
Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek, i posypać równomiernie zieloną cebulą.