Zupa z makaronem
Zupa z makaronem to bez nabiału przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 6G tłuszczu i w sumie 202 kalorie. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 185 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga makaronu ramen z kurczaka, selera, pieprzu i piersi z kurczaka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Oodles of Noodles rosół, Garść makaronu-odmiana czosnku i ostrej papryki, oraz Makaron na Nowy Rok: makaron z pieczonej kaczki kantońskiej.
Instrukcje
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż kurczaka, marchewkę, cebulę, seler i czosnek, aż kurczak przestanie być różowy.
Dodaj wodę, pieprz i zawartość paczek przypraw z makaronu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości marchewki.
Połam makaron na kawałki i dodaj do zupy; przykryj i gotuj przez 3 minuty lub do miękkości.