Zupa z kurczaka z makaronem babci

Zupa z makaronem z kurczaka babci wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 449 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis od SippitySup ma 109 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, seler, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa z kurczaka z makaronem babci, Zupa z makaronem z kurczakiem babci, oraz Zupa z makaronem u babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć pierś z kurczaka na wyłożoną pergaminem patelnię do pieczenia i natrzeć skórę oliwą z oliwek.
Obficie posypać koszerną solą i pieprzem. Pieczeń przez 35 do 40 minut, aż gotowane przez. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości, Odrzuć skórę i pokrój mięso z kurczaka w kostkę ½ cala. Doprowadzić bulion z kurczaka na wolnym ogniu w dużym garnku i dodać marchew. Gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż marchewka będzie miękka.
Dodać seler i makaron jajeczny i gotować dodatkowe 10 minut, aż makaron są gotowane.
Dodać gotowane mięso z kurczaka i pietruszkę i podgrzać. Doprawić do smaku i podawać.