Zupa z kurczaka w ogrodzie dziadka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z kurczaka w ogrodzie dziadka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jeśli masz sól i mielony pieprz, marchew, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z remizy dziadka, Victory Garden Chicken-Zupa Jarzynowa, oraz Zupa z kurczaka i Gnocchi w Ogrodzie Oliwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć kawałki kurczaka do dużego garnka; zalać kurczakiem wystarczającą ilość wody, aby całkowicie pokryć.
Dodaj cebulę, seler, kostki bulionowe, bazylia, pietruszka, czosnek, sól, i pieprz do garnka; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez i miękkie, o 1 godzinę.
Usunąć i wyrzucić kawałki selera.
Kurczaka wyjąć na deskę do krojenia, aby ostygł; pokroić jak najwięcej mięsa z kości i posiekać grubo. Zwróć kurczaka na zapas.
Ziemniaki, kalarepę, marchew i rzep wymieszać do zupy; gotować, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Dodaj kapustę, kukurydza, fasola szparagowa, i pomidor; gotować, aż fasola będzie miękka, 7 do 10 minut więcej.