Zupa z kurczaka i warzyw
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa z kurczaka i warzyw może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka ryżu, kalafior, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rosół imbirowy z warzywami, Zupa z kurczaka, warzyw i makaronu, oraz Rosół z Farro i warzywami.
Instrukcje
Cebulę i kurczaka umieścić w garnku z wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć. Przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 minut, lub aż mięso z kurczaka jest łatwo usunąć z kości.
Wyjąć kurczaka z garnka, rezerwując wodę. Wyrzucić cebulę. Wyciągnij całe mięso z kości, posiekaj i wróć do garnka. Odrzuć kości.
Umieść kalafior, brukselkę, marchewkę i szparagi w garnku.
Wlać rosół z kurczaka. Doprawić czosnkiem w proszku i bezsolną mieszanką przypraw. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 40 minut.
Ryż wymieszać do garnka. Kontynuuj gotowanie 20 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Koper wymieszać z zupą 5 minut przed podaniem.