Zupa z kurczaka Cassoulet to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 28g tłuszczu i w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 7. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, tymianek, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Cassoulet, Kurczak Cassoulet, oraz Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj wodę, kurczaka, fasolę, marchewkę, cebulę, wermut, bulion, czosnek, lawendę w razie potrzeby, tymianek i koper włoski. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
6 Szklanek Lub Cukier
Wermut
Słonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym