Zupa z kiełbasą i grzybami
Kiełbasa i zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 660 kalorii, 31g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, rosół z kurczaka, łagodne kiełbaski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Grzybowa Z Kiełbasą, Zupa z jarmużu z kiełbasą i grzybami, oraz Chińska kiełbasa, tofu i zupa grzybowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Usunąć Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić kiełbasy na 1/8-calowe plastry.
Pozostałą 1 łyżkę oleju rozgrzać w garnku na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Dodać grzyby i gotować, aż złoty, 5 do 10 protokół.
Dodaj bulion, tymianek, płatki czerwonej papryki, 2 łyżki natki pietruszki i sól do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 15 minut. Wymieszać kiełbaski i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj makaron, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż tylko zrobić, o 3 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżki pietruszki i czarny pieprz.
Rekomendacja wina: Valtellina z północnego Piemontu ładnie odzwierciedla ziemiste smaki grzybów i pikantnych kiełbas. Wino jest produkowane z winogron nebbiolo, podobnie jak bardziej znane Barolo i Barbaresco.