Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy fasolowej. Ten przepis służy 5. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 415 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jeśli masz pod ręką polską kiełbasę, pietruszkę, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem), Zupa z kiełbasą i fasolą, oraz Zupa Z Kiełbasy Fasolowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia.