Zupa z kiełbasą i fasolą

Zupa z kiełbasą i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i zupy fasolowej. Ten przepis służy 5. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 415 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jeśli masz pod ręką polską kiełbasę, pietruszkę, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem), Zupa z kiełbasą i fasolą, oraz Zupa Z Kiełbasy Fasolowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości. Dodaj marchewkę i ziemniaki; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 9-12 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
4
Dodać kiełbasę, fasolkę szparagową, fasolę, pietruszkę, sól, pieprz i majeranek; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Posyp zarezerwowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn