Zupa z kiełbasą i fasolką cannellini

Zupa z kiełbasą i fasolką cannellini
Zupa z kiełbasą i fasolą cannellini to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 444 kalorie , 46 g białka i 16 g tłuszczu . Za 2,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealna na jesień . Jeśli masz pod ręką fasolę, escarole, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 64% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kiełbasa z Indyka, Zupa Z Jarmużu i Fasolki Cannellini , Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: Zupa Z Jarmużu, Białej Fasoli i Kiełbasy oraz Zapiekanka z Fasoli Cannellini i Kiełbasy .

Instrukcje

1
Gotuj kiełbasę i cebulę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodajemy fasolę, bulion, wodę, wino i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj eskarolę; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn