Zupa Z Kapusty Wiejskiej

Zupa Z Kapusty Wiejskiej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z kapusty wiejskiej. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Jeśli masz pod ręką duszone pomidory, seler, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Kapusty Wiejskiej, Wiejska zupa ziemniaczano-kapuściana, oraz Zupa z fasoli, wołowiny i kapusty.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać pomidory, kapustę, cebulę i seler; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia20
Magazyn