Zupa z kapusty, białej fasoli i ziemniaków
Kapusta, biała fasola i zupa ziemniaczana to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, kapustę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj RUSTYKALNA ZUPA Z KAPUSTY, ZIEMNIAKÓW I BIAŁEJ FASOLI, Zupa z kapusty i białej fasoli, oraz Łatwa zupa z białej fasoli i kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek mielony w gorącej oliwie z oliwek w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do miękkości.
Dodać ziemniaki, sól i pieprz. Wymieszać z kapustą, bulionem z kurczaka i fasolą cannellini i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 15 minut. Do każdej porcji dodać Ogolony świeży parmezan i mżawkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Podawać z grzankami czosnkowymi.