Zupa Z Indyka-Tortilla
Zupa z indyka-Tortilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz queso fresco, mielony kminek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka Tortilla, Zupa Z Indyka Tortilla, oraz Zupa Z Indyka Fiesta Tortilla.
Instrukcje
Tortille stos na desce do krojenia i pokroić w paski 1/4 cala.
Umieścić paski w misce, lekko płaszcz sprayem do gotowania, podrzucając do herbu. Powtórz procedurę.
Posypać 1/4 łyżeczki chili w proszku na paski, podrzucając do herbu. Ułóż paski w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut; wymieszać.
Piec dodatkowe 5 minut lub do lekko rumiane i chrupiące. Spoko na patelni.
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion, pozostałe 2 łyżeczki chili w proszku, kminek i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z indykiem; przykryć i dusić 5 minut.
Wyjąć z ognia; wymieszać sok i kolendrę. Chochla 1 1/2 szklanki zupy do każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 1 łyżką sera i około 3/4 szklanki pasków tortilla.