Zupa Z Indyka Prowansalska

Zupa Z Indyka Prowansalska
Zupa z indyka prowansalskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 248 kalorii, 36g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów w puszkach, szpinak, zioła prowansalskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk Z Farszem Prowansalskim, Prowansalska pierś z indyka z Jus, oraz Zupa Prowansalska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować indyka w dużym rondlu na średnim ogniu, aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj zioła prowansalskie, fasolę, bulion i pomidory na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać ze szpinakiem; dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn