Zupa Z Indyka Mielonego

Zupa Z Indyka Mielonego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zmielonej zupy z indyka. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 399 kalorii, 33g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kostkę bulionu wołowego, ziemniaki, jęczmień perłowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 99%. Podobne przepisy to Łatwa Mielona Zupa Z Indyka, Pikantna Obfita Meksykańska Zupa Z Indyka, oraz Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz wodę, bulion, ziemniaki, marchew i kapustę. Doprowadzić do wrzenia. Niższa temperatura i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W oddzielnym rondlu, brązowy indyka. Umieścić w garnku z innymi składnikami. Powoli gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać jęczmień przez ostatnie 15 minut czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
4
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia78
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn