Zupa z indyka Gnocchi
Zupa z indyka Gnocchi zajmuje od początku do końca około 40 minut. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 25 g białka i 6 g tłuszczu. Za 1,9 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Udaj się do sklepu i kup paprykę, gnocchi ziemniaczane, wodę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako śródziemnomorskie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 73%, to danie jest solidne. Spróbuj zupy z kiełbasą z indyka i gnocchi, zupy arrabiata z indykiem i gnocchi oraz kremowej zupy z resztek indyka z gnocchi i zobacz podobne przepisy.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku rozgrzej masło na średnim ogniu.
Dodaj marchewki; gotować i mieszać 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Wymieszaj wodę, bazę z kurczaka i przyprawę włoską; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj gnocchi. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3-4 minuty lub do momentu, aż gnocchi wypłyną. Wymieszaj indyka, groszek i pieprz; przegrzać. Najlepsze porcje z serem.