Zupa Z Indyka Cytrynowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z indyka cytrynowego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchew, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z indyka z cytryną i jęczmieniem, Zupa Z Makaronem Z Indyka Cytrynowego, oraz Zupa z indyka z imbirem, cytryną i miętą.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj marchew, seler i czerwoną paprykę; gotować i mieszać, aż marchew zacznie zmiękać, 8 do 10 minut.
Wywar z indyka wlać do mieszanki warzywnej i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszają, o 20 protokół.
Wymieszać gotowanego indyka, sok z cytryny, i skórka z cytryny do mieszaniny Turcja zapasów; gotować na wolnym ogniu przez, o 5 protokół.
Dodaj liście szpinaku, sól i czarny pieprz; gotuj na wolnym ogniu, aż szpinak zwiędnie i zmieni kolor na jasnozielony, 1 do 2 minut.