Zupa Z Indyka
Resztki zupy z indyka to bezmleczne zupa. Ten przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Jeśli masz marchew, seler, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Simple Leftover Turkey Noodle Soup & 7 More Leftover Turkey Soup s, Zupa Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew i seler; gotować 3 do 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać w bulionie, wodzie i mieszance opatrunkowej. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać indyka i makaron; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 do 12 min. lub dopóki makaron nie będzie miękki.