Zupa Z Grzybów Leśnych
Zupa z grzybów leśnych to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, bitej śmietany, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Foremki Do Ciasta Z Grzybami Leśnymi, Leśne Cappuccino Z Pieczarkami Befsztykowymi, oraz Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno posiekać pokrojone grzyby i 4 uncje grzybów shiitake, lub pulsować grzyby w robocie kuchennym 5 lub 6 razy.
Smażyć drobno posiekane grzyby, cebulę i czosnek w 2 łyżkach masła w dużym rondlu na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Dodaj wino; dusić 3 minuty lub aż wino prawie odparuje.
Połączyć mąkę i 1/2 szklanki bulionu, mieszając, aż będzie gładka; dodać do zupy. Wymieszać w pozostałych 3 1/2 szklanki bulionu, sól, i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 protokół. Wymieszać z bitą śmietaną. Powrót zupy do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Podsmażyć posiekane boczniaki i 1 filiżanka grzybów shiitake w pozostałych 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do złotego koloru; wymieszać z zupą. Doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.