Zupa Z Grzybów Leśnych

Zupa Z Grzybów Leśnych
Zupa z grzybów leśnych to Wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka masła, bitej śmietany, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Foremki Do Ciasta Z Grzybami Leśnymi, Leśne Cappuccino Z Pieczarkami Befsztykowymi, oraz Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno posiekać pokrojone grzyby i 4 uncje grzybów shiitake, lub pulsować grzyby w robocie kuchennym 5 lub 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Smażyć drobno posiekane grzyby, cebulę i czosnek w 2 łyżkach masła w dużym rondlu na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj wino; dusić 3 minuty lub aż wino prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Połączyć mąkę i 1/2 szklanki bulionu, mieszając, aż będzie gładka; dodać do zupy. Wymieszać w pozostałych 3 1/2 szklanki bulionu, sól, i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 protokół. Wymieszać z bitą śmietaną. Powrót zupy do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
ZupaZupa
5
Zdjąć z ognia.
6
Podsmażyć posiekane boczniaki i 1 filiżanka grzybów shiitake w pozostałych 1 łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do złotego koloru; wymieszać z zupą. Doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
BoczniakiBoczniaki
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
MasłoMasło
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Magazyn