Zupa Z Gołąbków

Zupa Z Gołąbków
Un-Gołąbki zupa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 488 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przepis ten zachwycił 126 osób. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, pieprz, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Zupa Z Gołąbków, Crock Pot Zupa Z Gołąbków, oraz Zupa z gołąbków z wołowiną i ryżem.

Instrukcje

1
W przypadku klopsików: w dużej misce połącz mielone mięso, ryż, sól, pieprz, kminek i cebulę. Formować w 1-calowe kulki i odstawić podczas robienia zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KlopsikiKlopsiki
CebulaCebula
PieprzPieprz
KminekKminek
RyżRyż
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Do zupy: w garnku 6-quart, potrzeć czosnek w oliwie z oliwek, aż biały kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i potu, aż przezroczyste. Następnie dodaj 1 1/2 szklanki wody, marchew, pasta pomidorowa, brązowy cukier, ketchup i całe pomidory z sokiem. Doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Całe pomidory zmiażdżyć masą ziemniaczaną lub widelcem. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż marchewki będą miękkie, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory CałePomidory Całe
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MarchewMarchew
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
CebulaCebula
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
Pracując partiami, przelej zupę do blendera i zmiksuj, aż będzie gładka, ale nie puree. Odstaw zupę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
5
Wyjąć żeberka kapusty i pokroić liście w poprzek na 1/4-calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
żeberkażeberka
6
Dodać kapustę do zupy i wymieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
ZupaZupa
7
Dodać liść laurowy i dusić na średnim ogniu przez 10 minut (kapusta powinna być zmniejszona).
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
KapustaKapusta
8
Dodaj wodę, aby rozrzedzić zupę do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
ZupaZupa
9
Dodaj klopsiki i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
10
Dodać sok z cytryny i rodzynki 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RodzynkiRodzynki
11
Zupę ułóż w miseczkach i udekoruj kwaśną śmietaną i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KoperKoper
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn