Zupa Z Dyni Klonowej
Zupa z dyni klonowej wolno gotującej jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, sól, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker zupa z dyni z klonem pieczona ciecierzyca, Slow Cooker Butternut Squash Soup, oraz Slow Cooker Butternut Squash Soup.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać squash, jabłko, cebulę, cynamon, gałkę muszkatołową, sól i pieprz.
Wlać bulion na mieszaninę warzywną.
Przykryć; gotować na niskim ogniu od 7 do 8 godzin (lub na wysokim ogniu od 3 godzin 30 minut do 4 godzin).
Wlać około 3 szklanki mieszanki zupy do blendera. Przykryć; zmiksować na gładką masę.
Wlać do 8-filiżanki miarki lub dzbanka żaroodpornego. Pozostałą mieszaninę zupy zmiksować w kolejnych 2 partiach; wlać do miarki.
Przecieraną zupę wlać z powrotem do wolnej kuchenki. Wymieszać pół na pół i syropem.
W razie potrzeby zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować około 15 minut dłużej lub na gorąco. Każdą porcję polać jogurtem, posypać szczypiorkiem.