Zupa z dyni i żołędzi
Butternut i Acorn Squash zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mąka, curry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przepis ten zachwycił 771 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zupa Z Dyni I Żołędzi, Zupa z żołędzia i dyni, oraz Zupa z żołędzia i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść połówki squasha wycięte z boku w naczyniu do pieczenia.
Piec 45 minut, lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Miąższ wyjąć ze skórek. Odrzuć Skórki.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę do miękkości.
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj miąższ squasha, cebulę, bulion, brązowy cukier, ser śmietankowy, pieprz i cynamon na gładką masę. Można to zrobić w kilku partiach.
Przełóż zupę do garnka na średnim ogniu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż się ogrzeje.
Udekorować natką pietruszki i podawać na ciepło.