Zupa z dyni i pikantnej kiełbasy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dyni i pikantnej zupy z kiełbasą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 112 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 18 minut. Mieszanka soli, rosół z kurczaka, pikantna kiełbasa z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Zupa z dyni i pikantnej kiełbasy, Kremowa zupa z dyni Butternut ze świeżą szałwią i pokruszoną pikantną kiełbasą, oraz Łatwe risotto z dyni i pikantną kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wlać 1 szklankę wody do naczynia do pieczenia 9x13.
Umieść dyni do przygotowanego naczynia do pieczenia, wyciąć bok w dół.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie łatwo przebity widelcem, około 45 minut.
W międzyczasie umieść ryż i pozostałą 1 szklankę wody w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, odkryte, na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, a ryż będzie puszysty, około 20 minut.
Zdjąć z ognia i puch widelcem.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku do zupy na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować do miękkości i przezroczyste, o 5 protokół.
Wymieszać w kiełbasę z indyka; gotować, aż crumbly i równomiernie rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z ugotowanym ryżem i kukurydzą.
Wyjmij gotowaną squash i umieść w blenderze lub misce robota kuchennego. Odrzuć skórki do squasha.
Wlać rosół z kurczaka do blendera lub miski robota kuchennego z kabaczkiem. Zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Wymieszać mieszaninę squasha do mieszaniny kiełbasy, aż dobrze wymieszane. Doprawić pieprzem i solą do smaku. W razie potrzeby wymieszać śmietanę. Gotować zupę na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, o 15 protokół, ale nie gotować.